q-ball,

the resurrection

Q-BALL

The Resurrection

A one-time leap into the core of who you truly are


De Q-ball Resurrection is een eenmalige stap, waarbij gebruik gemaakt wordt van een Porta Sfera Crucifixum. Een Porta Sfera is een kunstwerk van in de natuur gevonden hout dat bewerkt en op maat gemaakt is door een Italiaanse kunstenares. Hout staat voor de natuur en de verbinding met de aarde. Hierop wordt een selectie aan Q-balls geplaatst.

De Porta Sfera Crucifixum heeft de vorm van een kruis. Dit staat voor alle punten waar we onszelf aan het kruis genageld hebben door middel van oordeel. Resurrection betekent herrijzenis of wederopstanding. Dit staat voor het afwerpen van het kruis (het oordeel van/ over onszelf, anderen en gebeurtenissen) of het versnellen/ vergemakkelijken hiervan.

Deze stap kun je alleen zelf maken, als je dat natuurlijk wenst. De Porta Sfera voorziet in een ruimte waarin alle, maar dan ook werkelijk alle energie- en bewustzijnsvelden die voortkomen uit je wezenlijke kern en die aangetast zijn door (ver)oorde(e)l(ing) - in dit leven of een vorig- hiervan kunnen herstellen of waarbinnen het zaadje geplant kan worden om hier vandaag mee te beginnen.

In samenwerking met degene die je begeleidt kun je vervolgens door de kracht van samenkomst de geest ontvangen die aan de basis ligt van al het leven.

Duur: 45 minuten

Prijs: €222,-