DE COLLECTIE
Q-ball 3 cm

Deze Q-ball is van zeer helder glas en heeft een doorsnede van 3cm. Door hem simpelweg aan te raken wordt hij geactiveerd en gepersonaliseerd en gaat ie voor je aan de slag. Je kan hem in je (broek-)zak doen of plaatsen op een tafel, nachtkastje of bureau (pas op voor direct zonlicht) en zo de transformerende en balancerende kracht de hele dag bij en om je heen hebben.

Twee Q-balletjes samen vormen een persoonlijke healingset. Door er een in elke hand vast te houden of er een voor en een achter een chakra, orgaan of lichaamsdeel te houden krijg je een zachte en tegelijkertijd intense healing van je hele energieveld of een bepaald deel daarvan.

De prijs voor 1 Q-ball is €79,95 inclusief btw en voor 2 €150,- Aanschaf kan via een van onze verkooppunten.

Q-ball Healing Set Pro

De Q-ball healingset bestaat uit een grote Q-ball met een doorsnede van 8cm en twee kleinere van 3cm. De grote bol werkt niet alleen transformerend op elke ruimte waar hij in staat, hij neutraliseert ook de kleine bolletjes na gebruik. Hierdoor is hij ideaal om professionele healingen te geven aan anderen door bijvoorbeeld een bolletje voor en een achter bepaalde chakra's, organen of lichaamsdelen te houden voor een aantal minuten.

Na gebruik plaats je de twee kleine bolletjes naast de grote en worden alle persoonlijke instellingen van degene die behandeld werd gewist. Hierdoor kun je er eindeloos behandelingen aan anderen mee geven. Door de grote bol op de vloer te plaatsen onder een stoel of behandeltafel creëer je ook een extra krachtige dynamiek bij vrijwel elke andere vorm van energiewerk en helpt het de energieën die vrijkomen bij zo'n behandeling te ontladen.

De Q-ball Healing Set Pro kost €335,-

Instructies over hoe een volledige behandeling te geven met de Q-ball Healing Set Pro staan in het onderstaande bestandje, dat je gratis kan downloaden.

Q-ball Pleiadian Blue

De Q-ball Pleiadian Blue is, zoals de naam al aangeeft, een staaltje Pleiadische energie om je hele energieveld te optimaliseren en het paradepaardje onder de Q-balls.

Het wordt aangeraden om eerst te beginnen met  twee doorzichtige Q-balls en een gele om de meeste onbalans in het systeem in een dynamische flow te krijgen. De Q-ball Pleiadian blue is namelijk heel doelgericht in het herstellen van alle lagen van het energieveld, van het kosmische dna tot en met de grootste lichtlichamen. Beschrijven wat deze bolletjes allemaal vermogen zou vele, vele boeken in beslag nemen, maar ze spreken vanzelf tot diegenen die ze willen bereiken.

De Q-ball Pleiadian Blue is beschikbaar in twee maten namelijk 3 en 4 centimer. Die van 3cm kost €119,95 en is vrij verkrijgbaar. Die van 4cm is alleen beschikbaar voor wederverkopers

De Q-balls Pleiading Blue zijn in een beperktere oplage beschikbaar dan de doorzichtige Q-balls aangezien deze in een bepaalde verhouding tot elkaar de wereld ingebracht worden. Het kan zijn dat er als gevolg daarvan enige levertijd overheen gaat. 


Q-ball Entity Yellow


De Q-ball Entity Yellow werkt keihard op entiteiten, identiteiten en externiteiten. Entiteiten zijn bewustzijnsstromen zonder fysiek lichaam. Deze kunnen zich op het gehele spectrum van positief en negatief bevinden.

Een identiteit is een beeld dat je van jezelf hebt, een beeld van herkenning of een statisch beeld om aan vast te houden.

Externiteiten zijn al het overige wat door middel van statische energie aan je vast kan kleven (koorden, projecties, jaloezie, implantaten, restafval etc. etc.).

Vergelijk het met een ouderwetse gevangenis met ijzeren tralies; de Q-ball Entity Yellow maakt de tralies van rubber en rekt deze uit waardoor alles wat in jou gevangen zit en alles dat jou gevangen probeert te houden weg kan en weg moet!

De Q-ball Entity Yellow werkt het best in combinatie met een of twee doorzichtige Q-balls. Twee heldere en een Yellow is de starterskit, voor wie gelijk goed wil beginnen. De doorzichtige Q-balls helpen om de natuurlijke autonomie en soevereiniteit van je hele wezen en energielichaam soepel en snel te herstellen zodat er ook steeds minder aan te kleven valt.

De Q-ball Entity Yellow is ook zéér effectief bij energiezuigers, dramapaarden, parasieten, manipulators, vervloekingen & slachtofferitis bij entiteiten en identiteiten mét een menselijk lichaam!

Q-ball Entity Yellow 3cm      (broekzakformaat):  €119,95

Q-ball Entity Yellow 4cm is alleen beschikbaar voor wederverkopers.


Q-ball Lavender Love


De laatste in de serie Q-balls en deze dient simpelweg gevoeld te worden. Deze Q-ball promoot maar een ding en dat is de aanwezigheid van liefde. Deze laat zich niet vangen of sommeren maar deze dient zich aan voor hen die het willen (en kunnen) ontvangen.

In combinatie met twee doorzichtige Q-balls vormen ze een set om de weg vrij te maken daar waar onvoorwaardelijke liefde geven en ontvangen nog een dingetje is. Werkt zeer goed met en bij kinderen. Pas uiteraard op met kleine kinderen die ze eventueel in kunnen slikken. Doorsnede 3 centimeter.

Prijs: €119,95.

Beschikbaar bij:


Q-ball 111(1)


De Q-ball 111(1) (oftewel El Gordo) is een Q-ball van maar liefst 12 centimeter waarvan er maar 4 zijn gemaakt. Bij de Q-ball 111(1) bepaal je zelf op en tot welke niveaus hij (zij) voor je werkt.

Voor de prijs van €111,- werkt ie alleen op de eerste dimensie. Voor €222,- ook op de tweede etc. Aangezien 1 t/m 7 een beetje boring is want daar zijn al zoveel technieken voor gaan we gelijk voor 7 t/m 11. Dus voor een prijs van €777,- t/m €1111,- werkt ie op alle 7 t/m 11 dimensies. Voor jou, je woning, je praktijk en je omgeving.

Maar wacht eens even. Creëren Q-balls niet per definitie een 13-dimensionaal portaal? Jazeker, maar een Q-ball van 12 cm in huis halen die direct op álle dimensies inwerkt kan meer dynamiek opleveren dan je lief is. Door zelf de prijs te bepalen bepaal je dus ook op hoeveel lagen van jezelf deze 13-dimensionale portalen geopend kunnen worden.

Wil dat zeggen dat als je instapt op €777,- deze Q-ball nooit verder gaat dan de 7e dimensie? Nope. Zodra jij klaar bent om verder te gaan, doet de Q-ball 111(1) dat ook (zonder bijbetalen uiteraard). Je bepaalt gewoon zelf waar je staat en waar je instapt en hoe snel je gaat.

En waar zit die 12e dimensie dan? Koop je de Q-ball 111(1) voor €1111,- ? 111 is een meestergetal, en de 1 die er achteraan komt staat voor ‘ik ben al één’. Met andere woorden, door die aanschaf verklaar je ontegenzeggelijk dat je a) master of your own life bent en b) dat je al één bent. En laat dat nou net niveau 12 zijn!.

Interesse? Kijk waar ze te koop zijn: