Q-BALL SETS

Q-ball sets, van starter tot PRO!

Voor wie gelijk goed wil beginnen is er een aantal Q-ball sets verkrijgbaar. Samen werken deze nog dynamischer en er zit ook nog eens een leuke korting op.

De Persoonlijke Healingset


Twee doorzichtige Q-balletjes samen vormen een persoonlijke healingset. Twee Q-balls die tegelijkertijd vastgehouden worden zorgen voor een enorme dynamiek die vele malen groter is dan de werking van twee losse Q-balls bij elkaar opgeteld. Daarom het het ook een healing set.

Door er een in elke hand vast te houden of er een voor en een achter een chakra, orgaan of lichaamsdeel te houden krijg je een zachte en tegelijkertijd intense healing van je hele energieveld of een bepaald deel daarvan. De healingset is persoonlijk omdat deze zich, net als de losse Q-balls, steeds meer afstemt op jou als persoon en dus uitermate geschikt om energetische healing aan jezelf te geven. Voor behandelingen aan anderen en/of in je praktijk is er de Healing Set Pro.

De prijs voor 1 Q-ball is €79,95 inclusief btw en van de persoonlijke healingset €150,- i.p.v. €159,90. Aanschaf kan via een van onze verkooppunten.

De Persoonlijke Startersset


De Persoonlijke startersset bestaat uit twee doorzichtige Q-balls ( de Persoonlijke Healingset) plus een Q-ball Entity Yellow. Deze set is ook persoonlijk dus bedoeld om voor jezelf te gebruiken en wel als volgt: je neemt één doorzichtige Q-ball in elke hand en houdt deze gewoon vast, of je houdt er één voor en één achter een chakra, orgaan of lichaamsdeel voor zolang als fijn voelt. Een paar minuutjes is meestal al voldoende maar langer mag (zie ook hiernaast bij 'De Persoonlijke Healingset).

De gele Q-ball Entity Yellow plaats je op de grond ongeveer 10 à 15 centimeter voor je voeten en in het midden van beide voeten. Je voeten en de Q-ball Entity Yellow vormen zo dus een driehoek. Deze opstelling zorgt niet alleen voor de dynamiek van de Persoonlijke Healingset maar brengt in deze combinatie ook nog in hoog tempo oude structuren naar boven om deze gemakkelijk weer af te breken. (zie ook de verdere beschrijving van de Q-ball Entity Yellow op de pagina 'Collectie'.

De prijs van een Persoonlijke Startersset is €222,- inclusief btw i.p.v. €269,95. Aanschaf kan via een van onze verkooppunten.

De Q-ball Healing Set PRO!


De Q-ball Healing Set PRO! bestaat uit een grote doorzichtige Q-ball met een doorsnede van 8cm en twee kleinere van 3cm. De grote bol werkt niet alleen transformerend op elke ruimte waar hij in staat, hij neutraliseert ook de kleine bolletjes na gebruik. Hierdoor is hij ideaal om professionele healingen te geven aan anderen door bijvoorbeeld een bolletje voor en een achter bepaalde chakra's, organen of lichaamsdelen te houden voor een aantal minuten.

Na gebruik plaats je de twee kleine bolletjes naast de grote en worden alle persoonlijke instellingen van degene die behandeld werd gewist. Hierdoor kun je er eindeloos behandelingen aan anderen mee geven. Door de grote bol op de vloer te plaatsen onder een stoel of behandeltafel creëer je ook een extra krachtige dynamiek bij vrijwel elke andere vorm van energiewerk en helpt het de energieën die vrijkomen bij zo'n behandeling te ontladen.

De Q-ball Healing Set Pro kost €335,- i.p.v. €483,- (€333 voor de grote Q-ball + €150,- voor de Persoonlijke Healing Set. Vanwege dit kleine prijsverschil wordt de grote Q-ball uitsluitend als Healing Set PRO! aangeboden)

Instructies over hoe een volledige behandeling te geven met de Q-ball Healing Set Pro staan in het onderstaande bestandje, dat je gratis kan downloaden.

De Persoonlijke Basisset


De Persoonlijke Basisset bestaat uit twee doorzichtige Q-balls + een Q-ball Entity Yellow + een Q-ball Pleiadian Blue én een Q-ball Lavender Love. Het is dus de Persoonlijke Healingset en Starterskit ineen plus de Pleiadian Blue en de Q-ball Lavender Love.

Wat is nu het voordeel hieraan? Als eerste kun je eindeloos combineren, experimenteren en ervaren, of je er nou een bij je wilt dragen of allemaal. Elke combinatie van twee, drie of meer Q-balls ongeacht de kleur heeft zijn eigen unieke en persoonlijke werking. Per dag of moment kun je bepalen waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Bovendien kun je met deze combinatie een unieke zelfbehandeling geven. Door een doorzichtige Q-ball op de grond aan het hoofdeind te zetten (van een bed, massagetafel etc.), de Q-ball Entity Yellow aan het voeteneind, De Q-ball Pleiadian Blue rechts op de grond (gezien vanaf het voeteneind) en de Q-ball Lavender Love links op de grond creëer je een uniek uitgelijnd veld dat de basis vormt voor Q-ball, The Resurrection.

Q-ball, The Resurrection staat voor een unieke behandelmethode die je (jezelf) kan geven waarbij alle lichtlichamen (de energetische structuren die beginnen voorbij de zeven auralagen) waar nodig geactiveerd, gestabiliseerd, uitgelijnd en op elkaar afgestemd worden. Resurrection betekent dan ook niet voor niets herrijzenis of wederopstanding. Door het ene doorzichtige Q-balletje dat nog over is een paar centimeter boven de zeven hoofdchakra's te houden terwijl je ligt verbind je deze uitlijning met de zeven aura- en bewustzijnslagen en werkt het door op je hele systeem.

De persoonlijke basisset is bedoeld om voor jezelf te gebruiken. Wil je aan anderen Q-ball, The Resurrection aanbieden dan heb je de Basisset Pro nodig. Deze bevat ook nog de Q-ball Healing Set PRO! van een grote doorzichtige Q-ball van 8 centimeter en twee kleine doorzichtige Q-balls van 3 centimeter.

Als je de Persoonlijke Basisset al aangeschaft hebt kun je later de Q-ball Healing Set Pro! er los bij kopen voor €335,- om zo samen de Basisset Pro te vormen om professioneel behandelingen en Q-ball, The Resurrection aan te bieden in je praktijk of aan bekenden. Je hoeft dus niet de hele set opnieuw te kopen als je wilt upgraden naar PRO.

Het voordeel van de Basisset Pro is dat je dan tevens in aanmerking komt om Q-ball wederverkoper te worden inclusief vermelding op deze site en promotiemateriaal.

De Persoonlijke Basisset kost €444,- i.p.v. €509,85

De Basisset Pro


De Basisset Pro omvat de Q-ball Healing Set Pro van een grote doorzichtige Q-ball van 8 centimeter + twee kleine doorzichtige Q-ball van elk 3 centimeter, met daarnaast nog een doorzichtige Q-ball van 3 centimeter, een Q-ball Entity Yellow, een Q-ball Pleiadian Blue en een Q-ball Lavender Love.

Met deze set in huis zul je niet alleen de energie in huis of in je praktijkruimte grondig verbeteren en in een dynamische balans brengen, het geeft je ook de mogelijkheid om jezelf en professioneel aan anderen Q-ball, The Resurrection te geven.

Q-ball, The Resurrection staat voor een unieke behandelmethode die je (jezelf) kan geven waarbij alle lichtlichamen (de energetische structuren die beginnen voorbij de zeven auralagen) waar nodig geactiveerd, gestabiliseerd, uitgelijnd en op elkaar afgestemd worden. Resurrection betekent dan ook niet voor niets herrijzenis of wederopstanding. Door het ene doorzichtige Q-balletje dat nog over is een paar centimeter boven de zeven hoofdchakra's te houden terwijl je ligt verbind je deze uitlijning met de zeven aura- en bewustzijnslagen en werkt het door op je hele systeem.

Door een doorzichtige Q-ball op de grond aan het hoofdeind te zetten (van een bed, massagetafel etc.), de Q-ball Entity Yellow aan het voeteneind, De Q-ball Pleiadian Blue rechts op de grond (gezien vanaf het voeteneind) en de Q-ball Lavender Love links op de grond creëer je een uniek uitgelijnd veld dat de basis vormt voor Q-ball, The Resurrection.

Vervolgens plaats je de grote doorzichtige Q-ball van 8 centimeter onder de behandeltafel ter hoogte van het hartchakra van degene die je Q-ball, The Resurrection gaat geven. Vervolgens pak je een doorzichtige Q-ball van drie centimeter en houdt deze een paar centimeter boven de zeven hoofdchakra's, terwijl je de andere doorzichtige Q-ball van drie centimeter in je andere hadn houdt. Dit hoeft maar een paar minuten per chakra en is per individu verschillend. Je kan eventueel ook andere aangedane plaatsen, gewrichten en/of organen meenemen maar dat is niet strikt noodzakelijk. (Download voor meer informatie over het geven van behandelingen ook de Q-ball Healing Set Pro Instruction Sheet onderaan deze pagina).

Q-ball, The Resurrection kan ook op een stoel gegeven worden. De grote Q-ball van 8 centimeter plaats je dan in het midden onder de stoel. Vervolgens plaats je een kleine doorzichtige Q-ball ongeveer een halve meter achter de stoel, de gele ervoor, de blauwe rechts (van voor gezien) en de roze links. Vervolgens houd je een kleine doorzichtige Q-ball van 3 centimer een paar centimeter voor, en de andere een paar centimeter achter de zeven hoofdchakra's voor een paar minuten per chakra. Aangeraden wordt om van boven naar beneden te werken (kruin, voorhoofd, keel, hartchakra (midden van het borstbeen, niet het fysieke hart), zonnevlecht, sacrale chakra en basischakra).

Voor de totale duur van Q-ball, The Resurrection wordt 11 tot maximaal 22 minuten aangeraden, exclusief eventueel voor - en nagesprek.

De adviesprijs voor Q-ball, The Resurrection is €111,-

Voor Q-ball, The Resurrection bij jezelf, zie de beschrijving hiervan bij De Persoonlijke Basisset hiernaast. Je kan hierbij de grote bal van 8 centimeter onder de behandeltafel of stoel laten staan.

De aanschafprijs van de Basisset Pro is €777,-

Dit is iets duurder dan de losse aanschafprijs want omvat promotie- en informatiemateriaal, de gelegenheid om tegen betaling Q-ball, The Resurrection te geven, vermelding op de behandelaarspagina op deze website (in opbouw) en de mogelijkheid om zelf Q-ball wederverkoper te worden. Hiervoor dient uiteraard wel een voorraad aangeschaft te worden. Kijk voor meer informatie hierover op de homepagina bij Q-ball Consulenten: www.qballenergetics.nl

Tevens is het mogelijk om deze set geleidelijk in delen aan te schaffen in plaats van in een keer.

De Basisset Ultra


De Q-ball Basisset Ultra omvat alle Q-balls en mogelijkheden die de Basisset Pro ook heeft, plus een Q-ball Fireball Red.

De Q-ball Fireball Red biedt ongekende mogelijkheden op persoonlijk vlak alsmede bij het geven van Q-ball, The Resurrection. Hij wordt weleens de Q-ball genoemd die je het minste voelt maar het meeste doet: hij voorziet jezelf en de Q-ball sets van vuur en verlangen, brandt moeiteloos koorden door en verbindt de Hemel (via de 13-dimensionale Q-ball Infinite Equilibrium Remembrance Device, de doorzichtige) met de Aarde (vuur, lava, levenslust, kundalini, levenskracht).

De reden waarom je het niet altijd direct merkt is omdat deze Q-ball geleidelijk werkt. Deze krachten dienen niet als een stuurloos projectiel gelanceerd te worden maar geleidelijk geïntegreerd en op de persoon afgestemd. Dat is wat de Q-ball Fireball Red doet,

Dit is ook de reden waar de Q-ball Fireball Red alleen persoonlijk bij of na consultatie met wederverkopers die deze Q-ball verkopen aangeschaft kan worden. Zij zullen adviseren en bepalen of de aanschaf van de Fireball gepast is of dat het eerst noodzakelijk is om een of meerdere Q-balls aan te schaffen en/of behandelingen te ondergaan.

De Q-ball Fireball Red biedt ook ongekende mogelijkheden bij het geven van Q-ball, The Resurrection (kijk voor de beschrijving hiervan bij 'Basisset Pro' hiernaast). In plaats van de twee kleine doorzichtige Q-balls van drie centimeter te gebruiken om de zeven chakra's langs te gaan, hou je de Q-ball Fireball Red gedurende zeven minuten ongeveer 50 to 70 centimeter boven de Hara. Dit is het chakra op het fysieke middelpunt van het lichaam en hierdoor bereik je alle punten van het lichtlichaam en fysieke lichaam.

De Q-ball Fireball Red hoeft ook niet op- of ontladen te worden bij persoonlijk gebruik én bij Q-ball, The Resurrection Fireworks (de naam voor Q-ball, The Resurrection met de Fireball). Je kan dus jouw persoonlijke Fireball zowel voor jezelf als voor Q-ball, The Resurrection Fireworks gebruiken.

Let wel: dit geldt alleen in deze twee situaties. De doorzichtige, gele, blauwe en lavendel Q-balls die gebruikt worden bij The Resurrection zorgen ervoor dat deze vier facetten volstrekt in balans zijn waardoor de Fireball ongehinderd kan werken. Bij jou persoonlijk zijn deze vier facetten wellicht nog niet geheel in balans waardoor jouw persoonlijke Fireball op sommige vlakken sterker en op andere vlakken minder sterk op jou inwerkt. Hij stemt zich op je af. Door hem uit te lenen of te gebruiken voor behandelingen van anderen zonder gebruikmaking van de overige kleuren Q-balls gaat hij zich afstemmen op de behoeften van de ander en niet op wat voor jou optimaal is. Dit trekt wel weer bij maar is niet aan te raden. Iemand even laten voelen af de Q-ball Fireball Red vast laten houden kan geen kwaad. Langdurig uilenen of behandelingen geven zonder de andere Q-balls wordt afgeraden.

Schaf je de Basisset Ultra in een keer aan en heb je nog geen of weinig ervaring met Q-balls? Begin dan rustig en op gevoel. Haal dan weer de ene kleur vast, dan weer de andere, wen rustig en geniet van alle combinaties en wat ze met je doen. Ook kan het zijn dat de wederverkoper adviseert om eerst de Basisset Pro mee naar huis te nemen (zie hiernaast) en daarmee te beginnen (inclusief Q-ball, The Resurrection behandelingen) en later pas de Q-ball Fireball Red op te halen. Bij betaling ineens blijft de korting gelden (zie hieronder). Heb je je Basisset Pro al aangeschaft en wil je upgraden naar de Basisset Ultra en Q-ball, The Resurrection Fireworks? Dan geldt de normale aanschafprijs van €139,95.

Zodra je de Basisset Pro of Basisset Ultra in huis hebt kun je wel direct beginnen met het geven van Q-ball, The Resurrection of Q-ball, The Resurrection Fireworks. De complete set houdt de energie in balans voor de ruimte, de behandelaar en degene die The Resurrection ontvangt.


Aanschafprijs Basisset Ultra: €888,- i.p.v. €916,95