q-BEHANDELAARS

Q-Behandelaars

Q-behandelaars zijn mensen die al dan niet Q-balls verkopen maar in ieder geval de Basisset Pro of Basisset Ultra in huis hebben en die hun eigen, unieke manier gevonden hebben om met behulp van de Q-balls activaties, initiaties en (afstands-)behandelingen te geven voor welzijn, ontspanning, zuivering, heelwording en nog veel meer.

Q-Piramide Healing


De Q-balls nodigen je uit voor een dynamische reis naar balans, helderheid en harmonie op weg naar een plaats in jezelf waar oordelen simpelweg overbodig is. Door de al aanwezige kracht van de Piramide zelf en de opstelling en positie van de verschillende Q-Balls ook bovenop de Piramide is er een heel krachtig portaal ontstaan! Daarnaast gebruik ik speciale geluidsfrequenties in de originele Hertz afgestemd op de chakra's. Hierdoor is er echt een unieke combinatie ontstaan die U echt zelf moet gaan ervaren.

De meesten onder ons weten dat we 7 chakra's hebben, er zal per behandeling één andere chakra gereinigd en in balans gebracht worden maar inmiddels weten we ook dat we 13 Chakra's hebben en nog veel meer, indien je dit wenst kan je ook alle 13 chakra's laten behandelen.

Meerwaarde is ook dat je de kracht van de Q-balls voelt en dat de energie heel snel is waardoor er op diepere lagen blokkades sneller opgelost en geheeld gaan worden, bovendien kun je door het zitten in deze krachtige portaal alles wat je niet meer dient het portaal insturen zodat het kan verdwijnen en transformeren in het portaal naar de 13e dimensie, ook oude vastzittende overtuigingen, conditioneringen, op fysiek, emotioneel, psychologisch, mentaal én spiritueel niveau.

Qlearing & Quring

De Q-ball Qlearing & Quring CirQle bestaat uit 12 doorzichtige Q-balletjes, opgesteld in een cirkel van anderhalf tot 2 meter. Door in de cirkel plaats te nemen of je af te stemmen op de energie krijg je een volledige Quring. Door daar 30 to 45 minuten te blijven worden al je energie- en lichtlichamen en -banen gereinigd, ontladen waar statisch, opgeladen waar nodig en juist op elkaar afgestemd.

Tijdens een sessie kan je alles wat je wil Qlearen (alles wat je tegenhoudt, wat vastzit, wat niet van jou is) in de vortex van de cirkel gooien door het eenvoudigweg te benoemen.
Hierdoor worden persoonlijke en collectieve zaken onmiddellijk geQleard.

Online sessie

Regelmatig organiseer ik een online sessie waarbij ik de cirkel beschikbaar stel. Zo kan je jouw moment kiezen om je af te stemmen op de cirkel en alles los te laten wat jou op dat moment tegenhoudt. De energie brengt je weer helemaal bij jezelf en maakt de verbinding met je hogere zelf helder en sterk, waardoor je alles wat niet bij jou hoort heel eenvoudig kan loslaten. Bovendien stel je jezelf ook nog eens open voor alles wat jou kan ondersteunen, zodat je helemaal in je kracht komt. Zo kan je volledig en compleet vanuit je grootsheid, vanuit je diepste zijn je leven richting geven en je mogelijkheden zien. Bovendien versnelt de Q-energie ook nog eens je transformatieproces waardoor je op persoonlijk en spiritueel vlak helderheid krijgt. Op deze manier trek je alles aan wat je nodig hebt om volledig en compleet in het leven te gaan staan en datgene aangeboden te krijgen wat helemaal bij je past.

Qlankschalen


Een Qlanksessie is een unieke healingmethode die programmafoutjes op welk niveau dan ook kan herstellen door middel van trilling, klank en intentie.

De klankschalen vormen samen met de Q-balls een symfonie van vortexen die op zowel celniveau als op het niveau van de organen, chakra's, auravelden, lichtlichamen en het lichtDNA kunnen herstellen, activeren, regenereren en herprogrammeren. Dit kan door een individuele sessie, op afstand en in groepsverband.

Een Qlanksessie is tevens gespecialiseerd in het reinigen, corrigeren en herstellen van energetische bloedlijnen vanaf het heden tot aan de bron.